Hiene politice care se alimenteaza din tragedii. Liderii PNL Iasi isi fac propaganda folosind imaginea unei fete decedate

0
68

Politica a demonstrat, prin adeptii ei, ca este cea mai decandenta sfera publica, dar de multe ori, josnicia unor politicieni atinge masuri de neimaginat. Un caz extrem de relavant in ce priveste lipsa de caracter si de scrupule a politicienilor este dat de deputatul Marius Bodea si Costel Alexe, lideri ai filialei iesene a PNL. Este stiut faptul ca, in lipsa unui program clar de opozitie fata de PSD, in actuala guvernare locala, Marius Bodea cel putin, si-a facut un scop din a urmari si penaliza orice derapaj rezultat din expunerile publce ale primarului Mihai Chirica. Ori, pentru a-l contracara pe acesta, este nevoie de canale de propagare a criticilor, caci altfel nu pot fi catalogate reactiile grupului de novici din Podul Ros. Cum facebook-ul este unul dintre canalele cele mai facile, care permite folosirea de identitati false si gestionarea cu buget zero, Bodea, cu ajutorul ciracilor sai a creat mai multe conturi false prin intermediul carora propaga in spatiul public astfel de reactii in urma carora, cel putin pana acum, nu s-a reusit tragerea la raspundere a niciunui vinovat si tot la fel, in urbea asta nimic nu s-a schimbat.

Un astfel de cont fals din umbra caruia sunt lansate atacuri impotriva rivalilor politici este creat pe numele Maria Rusu, fotografia de profil apartinand unei tinere de 15 ani din Arges, care s-a sinucis in urma cu 5 ani.  

Radu SEICARU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here