Scandal la clubul de pensionari din Alexandru cel Bun. Locul in care femeile nu au calcat decat la inaugurare

0
58

Clubul de Pensionari Alexandru cel Bun” va fi inchis in cursul acestei saptamani din cauza mai multor nereguli constatate acolo de catre sefii Primariei Iasi. Potrivit surselor din Palatul Roznovanu, Directia de Asistenta Comunitara va demara o ancheta interna la acest club, in urma mai multor plangeri formulate de pensionarii din zona, dar si a unor incidente ce i-au avut ca protagonisti pe membrii acestui club.
Acolo s-au produs unele fapte reprobabile pentru niste persoane de varsta a treia. Au fost distruse unele piese de mobiliar, in trecut au fost scandaluri legate de bauturi alcoolice ce au fost comercializate la pahar in incinta clubului sau de persoane din afara care au intrat acolo, incalcand regulamentul. Mai mult, sub coordonarea domnului Bandol, in acest club nu au acces doamnele care se afla la varsta pensionarii. Vom verifica toate aspectele semnalate acolo si ne gandim chiar sa schimbam echipa de coordonare a clubului”, au precizat surse din cadrul Primariei Iasi.
Misoginul liberal de la sefia “Camerei Lorzilor din Alexandru”
Calitatea de membru a acestui club cu o capacitate de 200 de persoane, ce functioneaza in punctul termic din strada Roman Voda, se face în baza unei cereri scrise şi a unor documente justificative (cupon pensie recent, copie act identitate), care dau dreptul pensionarilor din zona, indiferent de sex, sa acceada la serviciile acestui club. Cu toate acestea, pensionarele din zona reclama faptul ca in acest club, calitatea de membru au obtinut-o doar barbatii. In acest moment, funcţia de conducere a clubului este exercitată de coordonatorul voluntar Marius Bandol, membru PNL.
Radu SEICARU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 3 = 1