Horatiu Malaele, aparitie inedita la Iasi. Fata in fata cu fiul sau, intr-un spectacol extraordinar de gala caritabila

0
138

Actorul, regizorul, caricaturistul și scriitorul fără egal Horațiu Mălăele va veni în Iași la Gala Zâmbet în dar, organizată de Salvați Copiii Iași. Nici Bogdan Mălăele, fiul său, nici Radu Captari, artistul care combină măiastru folclorul clasic rusesc cu cel țigănesc nu vor lipsi de la acest eveniment caritabil al toamnei ieșene.
Invitații de la Gala Zâmbet în Dar se vor bucura de prezența celor trei vedete pe 7 octombrie 2022, în sala Chopin-Vivaldi din complexul Palas din Iași, în spectacolul „Mălăele special”. Spectacolul este presărat cu momente de emoție, texte selectate din cele mai apreciate reprezentații ale actorului. Actorul Bogdan Mălăele va sta față în față cu tatăl său, Horațiu, alături de multe glume, monologuri, momente de reflecție, poezie și muzica lui Radu Captari.
Cauzele bune care stau la baza Galei Zâmbet în dar sunt: copiii care provin din medii de sărăcie extremă, de care ne ocupăm zilnic în centrele educaționale Salvați Copiii Iași și copiii ucraineni refugiați, sprijiniți prin Școala Mobilă. În 2021 am reușit să susținem prin proiecte de sănătate, educație, protecție și ajutor material 4.381 de copii și 1.785 de părinți. Motiv pentru care, Gala este și o formă de a spune mulțumesc celor care au fost și vin în continuare alături de organizația noastră și sprijină dreptul celor mici de a accede la șanse egale, la o lume mai dreaptă și la un viitor mai bun.”, spune Ioana Atasiei, președinte, Organizația Salvați Copiii Iași, Filiala Iași.
Aflată la a șasea ediție, Gala promite să fie o seară magică, un prilej de conectare, de voie bună și râs. Spectacolul „Mălăele special”, împreună cu licitația caritabilă și degustarea de vinuri conturează un eveniment monden aparte, în care prietenia, generozitatea și dorința de a schimba în bine lumea în care trăim animă invitații.
Program:
17:00 Primirea invitaților, poze, socializare
18:30 Prezentarea impactului Salvați Copiii Iași
19:30 Licitație caritabilă
20:30 Spectacol „Mălăele special”
21:45 Networking
24:00 Mulțumiri și încheiere
Accesul la Gala Zâmbet în Dar se face pe bază de invitație, disponibilă pe Eventim: https://www.eventim.ro/ro/bilete/gala-zambet-in-dar-iasi-palas-sala-chopin-vivaldi-585566/event.html. Invitația reprezintă o donație de 250 lei pentru copiii defavorizați, fie că sunt susținuți prin centrele Salvați Copiii Iași sau sunt copii ucraineni refugiați, sprijiniți prin Școala Mobilă.
Salvați Copiii Iași
De 30 de ani, Salvați Copiii Iași țese o lume mai bună, mai sigură și mai veselă pentru copiii care se îndreaptă către noi atunci când se află într-o situație vulnerabilă.
Cu dragoste și devotament pentru copii, alături de partenerii și sponsorii noștri, am reușit să facem o copilărie mai frumoasă pentru zeci de mii de copii.
Este nevoie de o mare implicare și de intervenție cu prioritate pentru copiii marginalizați, mortalitatea infantilă, adolescentele gravide și abandonul școlar.
„Școala DA!”, „Stai la masă cu o faptă bună!”, „Școala Mobilă”, „Grădinița estivală”, „Fii un Moș Crăciun realist de bun!”, „O șansă egală pentru toți. Educație inclusivă în unitățile școlare”, „SENS – Siguranță prin educație pentru nutriție și sănătate”, „Primii pași în educație”, „Protecție și educație pentru copiii rămași singuri acasă”, „SENS – Siguranță prin educație pentru nutriție și sănătate”, „Familie fără frontiere”, „Alegeri sănătoase” sunt câteva dintre proiectele, campaniile și programele derulate.
În această călătorie, au venit lângă noi instituții, companii, OAMENI. Le mulțumim tuturor în numele copiilor pentru care ajutorul oferit înseamnă un viitor mai senin.
În 2021, 4.381 de copii și 1.785 de părinți au fost susținuți prin proiecte de sănătate, educație și protecție.
Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here