Horia Brenciu & HB Orchestra in concert la Sala Sporturilor din Iasi

0
70

Horia Brenciu revine în fortă pe piata concertelor din România cu un Turneu Național în 11 orașe și un show la Sala Palatului. Horia Brenciu, artistul supranumit “omul-spectacol”, concertează pe 5 noiembrie la Sala Palatului, într-o impresionantă producție live, alături de instrumentiștii prestigioși care alcătuiesc HB Orchestra. Artistul promite un concert unic, plin de hituri, piese noi si momente surprinzatoare.

O luna nebuna, o luna muzicala, o luna plina de bucurii! Incepem turneul in forta pe 6 octombrie, la Piatra Neamt si ne oprim pe 17 octombrie, la Iasi! Toamna asta vom avea multe de cantat, multi prieteni de revazut si o groaza de lume de imbratisat pentru ca acest turneu vine dupa o pauza de 3 ani. 3 ani in care am lansat un album, „40+”, in care am scris o multime de piese noi si in care am construit momente muzicale speciale pentru fanii mei. Muzica m-a apropiat si mai mult de tara si m-a facut sa-i iubesc si mai mult pe romani. De pe 6 octombrie, de la Piatra Neamt, pana pe 5 noiembrie, la Sala Palatului, fiecare seara de concert va fi unica si va beneficia de amintiri frumoase! Dragilor, abia astept sa ne vedem”, a spus Horia Brenciu.

Odată cu primul show susținut în martie 2011 la Sala Palatului, Horia Brenciu a adus un suflu nou în showbiz-ul românesc, adăugând concertelor un ingredient imediat adorat de public – entertainment-ul. Conectat în permanență la public, Horia Brenciu generează audienței bucuria de a trăi. Un show marca Horia Brenciu este poate cel mai interactiv realizat de un artist român.

Evenimentul face parte din Programul național cultural Artă contra Drog 2016, proiect derulat de Centrul Internațional și pentru Drepturile Omului – CIADO România și Asociația Culturală de Teatru, Muzică și Film „Dracula”. Scopul proiectului este de a informa publicul asupra riscului asociat consumului de droguri și de a oferi, în același timp, o alternativă de viață sănătoasă prin consumul de acte cultural-artistice. Accesul se face pe baza de donatie, fondurile sustinand campaniile antidrog.

Turneul se desfășoară potrivit calendarului:

Joi, 6 octombrie – Sala Polivalentă – PIATRA NEAMȚ

Vineri, 7 octombrie – Sala Sporturilor “D.P. Colibași”- BRAȘOV

Luni, 17 octombrie – Sala Sporturilor – IAȘI

Marți, 18 octombrie – Teatrul de Vară “Radu Beligan” – BACĂU

Miercuri, 19 octombrie – Sala Sporturilor “Dunărea”- GALAȚI

Joi, 20 octombrie – Sala Sporturilor – CONSTANȚA

Luni, 24 octombrie – Casa de Cultură a Sindicatelor – ORADEA

Vineri, 28 octombrie – Sala Polivalentă – CRAIOVA

Sâmbătă, 29 octombrie – Filarmonica “Banatul” – TIMIȘOARA

Duminică, 30 octombrie – Sala Polivalenta – CLUJ-NAPOCA

Pret bilete : 80 , 100 lei.

Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here