Hotel de lux langa un focar de infectie si infractionalitate, in centrul Iasului

0
62

O companie vrea să construiască un imobil cu spații de cazare în apropierea Palatului Roznovanu. CCI Construct a întocmit un Plan Urbanistic Zonal (PUZ) pentru construirea clădirii pe str. Agatha Bârsescu nr. 13, potrivit apix.ro.

Deocamdată, elemente din PUZ nu sunt publice, documentația abia fiind trimisă către instituțiile care trebuie să emită avize. Cert este că terenul pe care CCI Construct Company vrea să construiască are o suprafață destul de mică (sub 500 mp) și, în prezent, se află două construcții, iar în una dintre acestea a funcționat, în trecut, un dispensar. Ani la rândul, clădirea existentă a făcut obiectul unui litigiu.

Proiectul CCI vizează „construirea unui imobil cu locuințe în regim hotelier și spații prestări servicii pe teren proprietate”. Intentia dezvoltatorului este una cat se poate de benefica pentru schimbarea radicala a imaginii acestei zone din centrul Iasului, cu atat mai mult cu cat acea artera este, de ani buni, la mana clanurilor de tigani care locuiesc in cladirile degradate ale Primariei.

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here