Hotelul patronului de la Artis Design, racordat la sistemul centralizat de incalzire

0
80

O noua cladire din Iasi se racordeaza la sistemul centralizat de termoficare gestionat de Veolia Energie Iasi. In urma analizelor economice, dar si a argumentelor aduse de reprezentantii Veolia, dezvoltatorul Hotelului „Eskada” a hotarat ca viitorul imobil sa primeasca agent termic din sistemul centralizat al Iasului.
Cladirea este situata pe Bulevardul Primaverii si va fi finalizata pana la sfarsitul acestui an, consumul estimat fiind de 160 gigacalorii/an, echivalentul unui bloc cu 4 etaje.
Prin racordarea la Veolia, proprietarul Hotelului „Eskada”, Tiberiu Paul Stoian, care este si patronul firmei Artis Design, a primit asigurari ca va realiza economii de costuri de cel putin 15% in comparatie cu solutia cazanelor pe gaze naturale pentru energia termica necesara alimentarii celor 40 de camere si restaurantului.
Noul client major care alege sistemul centralizat de termoficare se alatura celorlalte trei hoteluri racordate de Veolia in ultimul an: Hotel Unirea, Hotel Ramada si Hotel Moldova.
Toate aceste actiuni de natura comerciala, ce se alatura lucrarilor de investitii, modernizari si reabilitari realizate sau in curs de executie, fac din termoficarea centralizata solutia optima si durabila in ceea ce priveste alimentarea cu apa calda si caldura, avantajele fiind evidente: siguranta, eficienta, continuitate in furnizare, economii importante de costuri, protectia mediului inconjurator”, a declarat Ana-Maria Icatoiu, directorul comercial al Veolia Energie Iasi.hotel eskada_2

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here