“Iasi TV Life” are un nou patron. Sexy-moldoveanca Lia Anton a preluat in totalitate afacerea media de la Bogdan Cihodaru

0
95

SC Iaşi Tv Life SRL, societatea care detine postul TV- Iasi TV Life al carui actionar principal este omul de afaceri Bogdan Cihodaru,  a ajuns la un acord comercial cu SC Tele Media Production SRL, al cărei unic asociat și administrator este  actualul manager general al Iasi TV Life, Lia Anton, in sensul administrării totale a afacerii postului de televiziune Iasi Tv Life.
Intr-o informare facuta chiar de Lia Anton, aceasta sustine ca “acţiunea vine ca reflectare a situaţiei reale, actuale, a organizării postului de televiziune, caracterizată de implicarea totală a actualului manager”.
Independenţa editoriala, spiritul civic, implicarea socială, apărarea adevărului si urmărirea intereselor ieşenilor au fost valorile esenţiale care au ghidat de-a lungul anilor postul de televiziune Iaşi Tv Life. Sloganul nostru – “Oraşul Trăieşte” – a fost transformat in spiritul instituţiei media Iaşi Tv Life, reuşind să aducem viaţa de zi cu zi a oraşului Iaşi in mintea şi inima telespectatorilor noştri. Singurul nostru scop este acela de a crea cu echipa Iaşi Tv Life  cel mai urmărit şi credibil produs media ieşean, aşa cum o arată toate sondajele de opinie din ultimii ani”, sustine patroana postului local de televiziune.

Dorinta Liei Anton de a pune mana pe un post de televiziune era cat pe ce sa se concretizeze in mai 2015, atunci cand Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a decis să acorde o licenţă audiovizuală televiziunii 7 EST,- o afacere cotata la 370.000 lei,  in urma solicitarii facute de societatea Life Media Sales SRL, care a fost reprezentata de managerul Iasi TV Life. Asociaţii societăţii Life Media Sales SRL sunt: SC 7 EST SRL – 95,45% (al cărei asociat unic este Vasile Dumitru Pomârleanu, un apropiat al lui Bogdan Cihodaru) şi Simona Vidinaru – 4,55%, conform documentelor depuse la CNA.

Vasile Dumitru Pomârleanu, cât şi Bogdan Cihodaru au fost trimişi în judecată, în decembrie 2013, de procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) – Serviciul Teritorial Iaşi, într-un dosar care vizează intabularea ilegală a unui teren, prejudiciul adus statului depăşind 12 milioane de euro. In acest dosar, Vasile Pomârleanu este acuzat de spălare de bani, instigare la infracţiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice şi instigare la infracţiunea fals intelectual.

Lia Anton provine din Republica Moldova, este casatorita cu politistul Sergiu Anton si a intrat in “lumea buna a Iasului”, odata cu numirea, in anul 2012, pe postul de manager al postului Iasi TV Life.

Radu SEICARU

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here