Iasul, capitala internationala a dansului pentru o zi. Peste 1000 de sportivi vin la Concursul International de Dans de la Iasi.

0
71

In data de 22 februarie 2015, Iasul va fi gazda unei competitii exceptionale de dans sportiv Concursul International „ Cupa Reflex”, ce va avea loc in  Sala Polivalenta Iasi .

Evenimentul este organizat de Clubul Sportiv Reflex, Palatul Copiilor Iasi, Cercul Militar Iasi  in parteneriat cu Primaria Municipiului Iasi, Consiliul Judetean Iasi, sub egida Federatiei Romane de Dans Sportiv.

Concursul International „Cupa Reflex” este o  competitie ce se desfasoara anual pe mai multe categorii de varste si clase valorice la care participa dansatori de mare prestigiu din intreaga tara si strainatate.

“Concursul  se va constitui intr-un show inedit pentru publicul de toate varstele  prin momentele  artistice din cadrul evenimentului, atragand astfel un public semnificativ din intreaga tara”, a delcarat professor Radu Bujenita, presedintele Clubului Sportiv Reflex.

La aceste competitii  sunt asteptati peste 1000 de  sportivi de la 120 de cluburi din tara si strainatate precum si numeroase scoli si gradinite din judetul Iasi.

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here