Iepurașul de Paște și prietenii lui au pregătit surprize pentru toți copiii, la Palas!

0
64

După Crăciun și ziua de naștere, Paștele este de departe cel mai așteptat moment de către copii, pentru că este un bun prilej de a primi cadouri. Anul acesta, darurile vin de la Palas, în perioada 27 aprilie – 1 mai 2021, dacă cei mici participă la Misiunea Iepurașului și îl ajută să găsească cheia de la depozitul cu jucării. În această aventură, copiii vor fi însoțiți de ariciul Ari, veverița Vivi, căprioara Caty și ursul Costel, iar „escapada” se va termina cu multă distracție ouă Kinder, băuturi răcoritore și cecuri cadou. Astfel, clasica vânătoare de ouă a fost înlocuită cu una virtuală, întreg procesul se desfășoară în condiții de siguranță, cu respectarea distanței fizice, iar participanții interacționează doar cu propriul telefon. 

 Venirea Paștelui este un prilej de bucurie pentru întreaga familie: mese bogate în bucate alese, ouă roșii ciocnite alături de cei dragi și atmosfera specifică de sărbătoare ce învăluie întreaga casă. Totuși, cei mai nerăbdători sunt copiii, care așteaptă cu sufletul la gură să vadă ce cadouri le aduce Iepurașul de Paște. Doar că în acest an Iepurașul este într-o încurcătură, pentru că și-a pierdut cheia de la depozitul de jucării… problemă ce poate fi rezolvată dacă vii în Palas alături de cel mic, care poate participa la Misiunea Iepurașului.

Astfel, în perioada 27 – 30 aprilie 2021, între orele 14.00 – 20.00, și pe 1 mai 2021, în intervalul orar 12.00 – 14.00, mergi în Atriumul Palas Mall, în zona MAC și caută casa Iepurașului, înscrie-l pe cel mic și porniți în misiunea contracronometru. Câte unul dintre cei 4 prieteni ai Iepurașului: ariciul Ari, veverița Vivi, căprioara Caty și ursul Costel vă vor aștepta în puncte cheie din Palas Mall, iar voi va trebui să îi găsiți, să scanați codul QR al fiecărei figurine cu telefonul și să ajungeți înapoi la zona de Start. Aici, zilnic, primii 140 de copii vor fi premiați cu două ouă Kinder și o băutură răcoritoare, iar părinții pot verifica pe www.misiuneaiepurasului.ro locul ocupat în clasament, în funcție de timpul obținut pe parcurs. Pe 1 mai 2021, la ora 14.00, primii 3 participanți care au obținut cel mai bun timp vor fi premiați cu cecuri cadou în valoare de 300 de lei pentru locul întâi, 200 de lei pentru locul al doilea și 100 de lei pentrul locul al treilea.

Răspunde și tu la provocarea Iepurașului și hai la Palas să te distrezi și să câștigi premii!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here