Incendiu la cel mai mare restaurant Dristor Doner Kebap din București

0
75

Un incendiu puternic a izbucnit, in aceasta noapte, in bucataria cunoscutei shaormerii Dristor Kebap din Bucuresti, afectand locuintele din blocurile aflate in vecinatate.

14 autospeciale ale pompierilor au intervenit la fata locului, reusind sa stinga incendiul in jur de ora 6.00.

Pompierii ISU B-IF au intervenit in aceasta dimineata pentru stingerea unui incendiu produs la un restaurant din bd. Cantemir. Flacarile s-au manifestat atat in interior, cat si la exterior, la nivelul acoperisului, pe o suprafata de 400 mp.

Au fost luate masuri rapide pentru localizarea incendiului si pentru evacuarea locatarilor din 2 blocuri, care sunt invecinate acestui restaurant.

Au actionat 14 autosp de stingere, 3 autoscari, SMURD, descarcerare.

In urma evenimentului a rezultat ranirea a doua persoane (un barbat si o femeie), angajati ai restaurantului, ca urmare a expunerii la monoxid de carbon.

Incendiul care a izbucnit in interiorul restaurantului si s-a extins la acoperisul constructiei a afectat si fatada unui bloc din apropiere.

Dristor Doner Kebap este unul dintre cele mai mari lanturi de fast-food romanesti si a inceput activitatea din 1999, iar in prezent are 17 locatii in Capitala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here