Ieseanul Costel Busuioc, condamnat la închisoare pentru lovire si alte violente

0
79

Costel Busuioc, devenit celebru acum opt ani datorită unui concurs de talente din Spania, a fost condamnat recent la un an de închisoare într-un dosar pentru lovire și alte violențe
Pe 24 octombrie 2014, potrivit procurorilor, Costel Busuioc se deplasa în Timișoara la volanul mașinii sale. Pentru că șoferul mașinii din fața lui nu înainta așa cum și-ar fi dorit, Costel Busuioc s-a dat jos și i-a dat un pumn în față. Tânărul agresat, Alexandru Pelcea a avut nevoie de 18 zile de îngrijiri medicale.
Instanța îi mai dă o șansă lui Costel Busuioc și pentru a nu ajunge în spatele gratiilor, trebuie să presteze muncă în folosul comunității pentru doi ani și să respecte o serie de reguli pentru a se reintegra social.
Costel Busuioc se află în SUA, unde, cântă prin biserici pentru a putea supraviețui dincolo de ocean. Pe 20 noiembrie, imediat după condamnarea sa în țară, Costel Busuioc a avut un concert la Biserica Ortodoxă Română din Atlanta. Pe 1 Decembrie, de Ziua Națională a României, cântărețul pregătește un concert la Centrul Cultural din Chicago.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here