Iesenii mai au la dispozitie o zi pentru a se angaja in Spania. Sunt puse la bataie 100 locuri de muncă în domeniul agricol

0
69

Grupul de firme Queralt din regiunea Lleida, Spania care oferă cele 100 locuri de muncă în agricultură este compus din mai multe ferme dedicate producerii și comercializării fructelor (mere, cireșe, nectarine, caise, etc.)

Muncitorii vor lucra în câmp la cules fructe (mere, pere, nectarine, caise, etc.), precum și în fabrică la aranjarea fructelor în lăzi și caserole;

Se solicita femei și bărbați; 50 de persoane la lucru în câmp (cules fructe) și 50 persoane la ambalatul fructelor; o parte din solicitanții bărbați vor fi șoferi camion, autobuz, tractoriști.

Nu se solicită cunoștințe de limbă străină. Salariu oferit este de 6.25 euro brut/oră pentru lucrul în câmp și 5.96 euro brut/ora pentru lucrul în fabrică.

Durata contractului de muncă este între 3 și 9 luni cu program de lucru complet de luni până sâmbătă.

Persoanele cu domiciliul în județul Iaşi, care corespund cerințelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES, din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Iaşi, telefon 0232254578, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate.

Înscrierea în baza de date se realizeaza pe baza următoarelor documente: cererea tip (se completează la sediul agenției), copie act identitate, CV, adeverință medicală din care să rezulte că persoana este aptă pentru muncă.Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 30.04.2019.

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here