Dublu eveniment la Palatul Culturii- expoziția personală Rodica Xenia Constantin si expoziția de Artă Feminină Contemporană

0
30

Muzeul de Artă din cadrul Complexului Muzeal Național „Moldova” Iași vă invită joi, 9 mai 2019, ora 18.00, la Palatul Culturii, la un dublu eveniment organizat în parteneriat cu Asociația Femeilor Creatoare în Artă Plastică din România și Fundația „Fildas Art”.

            Pe simezele Muzeului de Artă vor fi etalate, în perioada 7 – 31 mai 2019, tablourile artistei Rodica Xenia Constantin, membră fondatoare și președintă a Asociației Femeilor Creatoare în Artă Plastică din România, membră a Uniunii Artiștilor Plastici din România, dar și a unor organizații artistice internaționale precum Federația Internațională Culturală Feminină din Paris și Asociația Internațională a Artiștilor Profesioniști UNESCO (AIAP), Paris.

            Rodica Xenia Constantin a participat cu lucrările sale la peste 100 de expoziții de grup și personale, atât în România (București, Sibiu, Cluj, Constanța, Ploiești, Focșani), cât și în străinătate (Franța, Germania, Grecia, Serbia, Olanda, USA, Iran, Republica Moldova, Danemarca, Austria, Liban).

            Cel de-al doilea eveniment al serii va fi vernisarea expoziției de Artă Feminină Contemporană ce va reuni lucrări de artă realizate de artiste, membre ale Asociației Femeilor Creatoare în Artă Plastică din România și ale Uniunii Artiștilor Plastici din România.

            Expozițiile vor fi prezentate de dr. Maria Bilașevschi, critic de artă.  Acest proiect este susținut de Fundația „Fildas Art”, prin doamna președinte Anca Vlad.

Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 1 =