Ieșenii nu au locuri în spitale, iar pe Costel Alexe îl interesează funcțiile politice. 100 de locuri ATI stau nefolosite din indolența liberalului acuzat de luare de mită!

0
62

Autoritățile medicale anunță deja că România a intrat în valul trei al pandemiei. Primele două valuri i-au prins complet nepregătiți pe guvernanți. Cu toții am sperat că măcar acum, în ceasul al doisprezecelea, să fie impuse strategii și măsuri concrete, care să nu mai dea peste cap întreaga activitate a românilor, dar și economia națională.

Și la Iași, numărul cazurilor de Covid-19 este în creștere. Din acest motiv, președintele PSD Iași, senatorul Maricel Popa, lansează un apel către Președintele Consiliului Județean și Prefectul județului să trateze lucrurile cu maximă seriozitate pentru a evita cât mai mult pierderile de vieți omenești și pentru a nu bloca total economia locală.

”Impostorul Costel Alexe uită, din nou, de ieșeni. Deși autoritățile medicale trag semnale de alarmă foarte clare cu privire la valul trei al pandemiei, la Iași se potrivește din plin proverbul, țara arde și baba se piaptănă.

În loc să pregătească redeschiderea spitalului mobil de la Lețcani, Costel Alexe anunță pe toate canalele că îl susține pe Ludovic Orban la șefia PNL. Este incredibil de câtă nepăsare și ipocrizie poate să dea dovadă acest personaj toxic. După ce a făcut Iașul de rușine în fața unei țări întregi, fiind acuzat de DNA de luate de mită, acum fuge de responsabilitate și se agață politic de ultima speranță pentru a scăpa de dosarele penale.

Dragi ieșeni, așa zisele deficiențe de la spitalul mobil de la Lețcani au fost remediate. Toate verificările solicitate de Corpurile de control au fost efectuate cu succes. Unitatea medicală poate fi redeschisă oricând și să își dovedească pe deplin utilitatea.

La Iași avem posibilitatea să nu supraîncărcăm spitalele de specialitate. Avem această unitate mobilă, cu dotări ultramoderne, în care au fost deja spitalizate până acum peste 1000 persoane.

Îi cer, din nou, lui Costel Alexe să dea dovadă de responsabilitate față de ieșeni și să redeschidă spitalul mobil. Nu e de glumă cu viețile omenești. Aici nu vorbim despre o coală de tablă sau un buștean din pădure care sunt duse la domeniul de la Sculeni. Vorbim de sănătatea ieșenilor. Fac un apel și către Prefectul județului, să lase la o parte contextul politic, să nu mai stea drepți în fața vremelnicilor lideri locali și să îi pună la treabă” a declarat Maricel Popa, liderul social-democraților ieșeni.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here