Iluminatul festiv se aprinde la Iasi in aceasta seara. Vezi ce va organiza Primaria pe pietonal

0
64

Iluminatul festiv va fi pus în funcţiune la Iaşi in aceasta seara, de la ora 17.00. Inaintea acestui moment atat de asteptat de ieseni, pe pietonalul Stefan cel Mare va avea loc, incepand cu ora 16.30, un minispectacol cu personaje specifice Sarbatorilor de Iarna. Tot astazi au fost inaugurate pe pietonalul Ştefan cel Mare, Oraselul Copiilor si Târgul de Crăciun.

La Târgul de Crăciun am amplasat 30 de căsuţe in care se vor comercializa produse tradiţionale româneşte şi produse de artizanat. In ce priveste iluminatul festiv, acesta va fi amplasat atât în zona centrală, cât şi în restul municipiului. Vor fi urmărite toate cartierele, pasajele şi accesele în municipiul. Brazi ornaţi vor fi în Păcurari, Nicolina, esplanada Oancea, Alexandru cel Bun, Dacia, Piaţa Unirii şi pe pietonal”, a declarat primarul interimar, Mihai Chirica.

Acesta a precizat că, faţă de anul trecut, vor fi 80 de ornamente în plus în zona centrală şi un număr suplimentar de 160 în cartiere.

Am luat plase suplimentare pentru Alexandru cel Bun – Dacia şi pe strada Gării. Iluminatul festiv va ţine până la începutul lunii ianuarie, iar cel din zona centrală va fi repus în funcţiune pe 24 ianuarie”, a mai spus primarul interimar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here