Împreună aprindem primele steluțe în Bradul Solidarității și al Speranței!

0
64

Fundaţia Star of Hope Romania, în parteneriat cu Primăria Municipiului Iași, Federația Organizațiilor de Părinți care au Copii cu Dizabilități, Camera de Comerț și Industrie si TVR Iași, organizeaza evenimentul ”Bradul Solidarității și al Speranței”, in spiritul tradiției de a aprinde primele stele în Brad în semn de solidaritate față de persoanele cu dizabilități. Evenimentul va avea loc luni, 3 decembrie 2018, când în toată lumea este celebrată Ziua Persoanelor cu Dizabilități. Începând cu ora 12.00, vă așteptăm pe pietonalul Ștefan cel Mare în fața Primăriei Iași, să dăm undă verde bucuriei și să aprindem primele stele în BRADUL SOLIDARITĂȚII împreună cu sute de ieșeni. Vor fi prezenți dl Mihai Chirica, primarul municipiului Iași, personalități ale vieții culturale și economice, ambasadori Star of Hope Romania, copii, elevi, studenți, profesori, părinți, ong-uri și mass media.
La ora 12.30, va avea loc o conferință de presă în Sala Mare a Primăriei Iași. Cu acest prilej va fi lansata cea de-a doua ediție a cărții ”Noua Față a Destinului”, o carte ce cuprinde povești tulburătoare de viață reală scrise chiar de către părinții care au copii cu dizabilități.
În această perioadă au avut loc acțiuni de informare și implicare a copiilor din zeci de școli ieșene pe tema nevoii de acceptare, toleranței și dăruirii față de copiii cu nevoi speciale. Elevii lucrează la realizarea decorațiunilor și mesajelor ce vor fi transmise pe 3 decembrie și vor fi folosite la împodobirea Bradului Solidarității din fața Primăriei Iași.
Următorul eveniment din cadrul campaniei ”Dăruiește Speranță” va avea loc în data de 13 DECEMBRIE 2018 – GALA STAR OF HOPE 2018 – Teatrul Național Iași – concert caritabil susținut de artiștii LAURA BRETAN, COSTEL BUSUIOC, PER-ERIK HALLIN (pianistul trupei lui Elvis Presley), în beneficiul copiilor cu dizabilități din Centrele Star of Hope Romania.

Gala STAR OF HOPE 2018 este parte a proiectului PĂRINTE ÎMPUTERNICIT, COMUNITATE INCLUZIVĂ realizat în parteneriat cu Consiliul Local Iași, în baza Legii 350/2005. Totodată, evenimentul de Gală completează campania DĂRUIEȘTE SPERANȚĂ, campanie derulată de Fundația Star of Hope Romania în perioada noiembrie – decembrie 2018, pentru susținerea activităților de terapie recuperatorie în Centrele Star of Hope. Prezența dumneavoastră în Sala Mare a Teatrului Național ”V. Alecsandri” va da curaj părinților acestor copii să lupte mai departe și mâine și să poată privi lumea în ochi, fără teamă. Îi veți cunoaște pe acești luptători, dacă veți veni!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here