În două săptămâni se încheie înscrierile la spectaculoasa cursa cu obstacole “Asaltul Lupilor” ce va avea loc la Iasi pe 19 mai 2019

0
29

Evenimentul constă în parcurgerea de către participanți, a unui traseu de aproximativ 5 km, pe parcursul căruia trebuie să depășească un număr de  obstacole. Obstacolele sunt concepute în așa fel încât să testeze capacitățile fizice și psihice ale concurenților, în deplină siguranță și într-un mod cât mai distractiv. Evenimentul este organizat de Asociația RunCorp și reprezintă un concept 100% românesc și nu o franciză.

Până acum s-au înregistrat în jur de 500 (cinci sute) de participanți, evenimentul a coalizat colaboratori, parteneri și susținători din domenii diferite (săli de fitness, companii diverse, alte evenimente sportive, „Magic Home” – cauza socială). O parte dintre ei s-au organizat în grupuri de antrenament pentru „Asaltul Lupilor” și au întâlniri periodice pentru a face sport, un „pretext” pentru o viață sănătoasă promovată intens în cadrul evenimentului

Reamintim că deși cursa cu obstacole va avea loc pe 19 mai 2019, înscrierile se încheie pe 30 aprilie 2019 – doar astfel pot fi pregătite în mod profesionist kit-urile participanților dar și celelalte aspecte ce țin de organizarea evenimentului la cel mai înalt nivel, așa cum s-a întâmplat până acum și în București.

“Iașul merită la fel de mult respect din partea organizatorilor de evenimente. Chiar dacă aici   s-au înscris ceva mai puțini participanți, calitatea acțiunii organizate în capitala Moldovei este la cel mai înalt nivel, așa cum este și la București. În fiecare an noi reușim să organizăm evenimente sportive non-tradiționale, la care să poată participa orice persoană, indiferent de aptitudini. Vrem să arătăm tuturor cât de ușor și de distractiv este să iei parte la o activitate de mișcare fizică în viața de zi cu zi, accentuând astfel importanța activităților fizice pentru îmbunătățirea stării de sănătate. Vă invităm, așadar, să vă înscrieți în cea mai distractivă cursă a anului de la Iași!” a declarat Christian Nistor, CEO „Asaltul Lupilor”

Ieșenii dar și mulți participanți din București, Cluj, Galați, Bacău, Suceava sau Chișinău s-au înscris individual, ca „lupi singuratici” sau au format echipe mari și mici pentru a putea participa împreună la “Asaltul Lupilor”, cea mai cunoscută și iubită cursă cu obstacole din România, cursă ce va avea loc în cadrul parcului Enduro Ranch din Iași, pe 19 mai 2019.

Informații detaliate se găsesc pe pagina http://www.asaltullupilor.ro/asaltul-lupilor-iasi/

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 80 = 90