In scandalul Tele M apar alte “victime colaterale”. Dialog spumos intre doi gentlemeni de Bahlui. “ Asteapta sa-mi spui in fata, nu pe FB si-ti f…t si una”

0
48

Dragomir Tomaseschi, cunoscut mai degraba din scandalurile care l-au avut ca protagonist, decat din activitatea administrativa si politica, a postat pe pagina sa socializare un dialog furtunos pe care l-a avut cu Gabriel Gachi, patronul saptamanalului “7 Est”. Acest dialog, care-i descalifica pe ambii combatanti, vine pe fondul descinderilor procurorilor DNA la sediul Tele M si la locuinta patronului acestui post, Aurel Dobasu, dusman declarat cu Gachi si amic cu Tomaseschi, aducatorul de audienta prin prisma informatiilor obtinute de la amanta lui Nichita, in calitate de aparator al acesteia.
Am ezitat citeva saptamani daca sa redau sau nu dialogul privat de mai jos. M-am decis in final sa o fac, convins ca slujesc astfel interesul public. Oamenii din Iasi trebuie sa stie cine sunt marii “deontologi” ai presei iesene. Oamenii din Iasi trebuie sa inteleaga ce nivel au cei care au tacut despre faptele lui Nichita, incurajindu-i complice faradelegile. Oamenii trebuie sa inteleaga geometria perfecta a coruptiei din oras, ridicata pe fundamentul triunghiului amoros “Hritac (Ziarul de Iasi) – Nichita – Gachi (7 Est)”.
Dialogul ce urmeaza a fost declansat de un comentariu de-al meu, postat pe FB, in ziua arestarii lui Nichita. Ii semnalam atunci lui Gachi adevarul dureros ca a ramas orfan de sponsor. Reactia lui a fost un potop scabros de injuraturi. Apoi a urmat, prin sms-uri, tot dialogul pe care vi-l redau mai jos.
Dragomir Tomaseschi: De ce esti nervos, deontologule?
Gabriel Gachi: Esti un las. Asteapta sa-mi spui in fata,nu pe FB si-ti fut si una. Asa face un barbat.
D T: Abia astept sa-ti spun in fata, barbate…Tu si celalalt deontolog Toni Hritac sunteti mai vinovati pt cei 12 ani in care l-ati lins in fund pe Nichita. Ati mintit prin omisiune iesenii cu hotiile uriase ale sponsorului.
Gachi: Daca insisti te dau in judecata
D T: Iti urez succes.Te doare adevarul, mister corectitudine? Vezi ca ai ochelarii aburiti.
Gachi: Du-te ma si te plimba.Ma doare la basca de prostiile tale.
D.T. : Pe ieseni ii doare si mai tare ca ai fost cu Tony complice cu Nichita. Nu am pascut gastele impreuna, veterinar ratat. “Ma” esti cu Tony, nu cu mine.
Gachi: Esti psihopat.Daca imi mai dai sms-uri te denunt.
D.T.: Chiar te rog.Cum de nu esti langa Nichita la propunerea de arestare?”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 2 = 2