Indemnuri socante ale arhitectului sef al Iasului. „Demolati cladirile istorice si faceti turnuri. Orasul trebuie sa se dezvolte”

0
74

Mai lasati-ma cu caramizile astea pe care le numiti cladiri istorice. Demolati-le, dati-le in ma-sa si faceti blocuri, turnuri de 10-20 de etaje, in locul lor! A trecut vremea  lor. Lasati orasul sa se dezvolte!”. Aceste indemnuri au fost lansate in cadrul ultimei sedinte a Comisiei de Urbansim si ii apartin lui Alexandru Mustiata, „expertul” Primariei cu IQ zero, dupa cum a demonstrat si rezultatul obtinut la concursul de titularizare pe postul de arhitect sef al Iasului.  Individul care pune atata pret pe trecutul Iasului si valorile sale arhitecturale, este progenitura  directorului adjunct al Finanțelor din Botoșani.

Paul Mustiață este adjunct al Seviciului de Inspecție Fiscală din cadrul Finanțelor Botoșani și are o avere de invidiat. În declarația de avere, la capitolul bunuri imobile, sunt menționate zeci de terenuri, în județul Botoșani, dar și în Suceava. De asemenea, acesta mai deține un teren în comuna suceveană Pojorâta, dar și 270 hectare de pădure în județul Botoșani.

Mama noului arhitect-șef al orașului, Elena Mustiață, este director al firmei Rapsodia Conf, de la care a încasat în 2016 un salariu de peste 120.000 lei. Alexandru Mustiață detine o firmă de arhitectură, Dorical Design, cu sediul in turnul Granit din Bularga .

Radu SEICARU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here