Infectari cu COVID pe banda rulanta la ISJ Iasi, dupa vizita electorala a ministrului Alexe. Un alt inspector, depistat cu COVID

0
65

În cursul zilei de astăzi, un alt angajat al Inspectoratului Școlar Județean Iași a fost diagnosticat cu Covid 19, acesta fiind din rândul persoanelor declarate in contact direct cu primul caz confirmat, respectiv depistarea pozitiva a Mihaelei Tura, inspector general adjunct al ISJ Iasi, in urma vizitei electorale facute saptamana aceasta de ministrii Anisie si Alexe . Astfel, Direcția de Sănătate Publică Iași a declanșat o nouă anchetă epidemiologică, în acord cu Metodologia de supraveghere Covid 19.

Menționăm că, imediat după apariția primului caz confirmat la începutul săptămânii în curs, toate spațiile instituției au fost igienizate conform normelor specifice, iar începând de luni, 20.07.2020, activitatea compartimentelor I.S.J. Iași va fi reluată în baza programului curent și a activităților din calendarele specifice, cu respectarea tuturor normelor de igienă și distanțare fizică“, a declarat Luciana Antoci, purtator de cuvant al ISJ Iasi.

Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here