Control electoral la spitalul COVID de la Letcani. Ministrul „drujba” il aduce pe Nelu Tataru la containerele lui Maricel Popa

0
61

Spitalul mobil COVID de la Letcani, un fiasco administrativ pus in opera de presedintele Consiliului Judetean Iasi, Maricel Popa, primeste maine vizita unui sobor guvernamental care ii va canta prohodul. Nu se stie daca lui Popa sau spitalului. Pe campul de luptă, sintagma in cel mai propriu sens al cuvantului, deoarece acel tapsan acopera o lupta oarba de interese, iar maine va fi la fel, se va consuma prima dezbatere sau zbatere electorala la distanta dintre Maricel Popa si Costel Alexe, candidatii PSD si PNL la sefia Consiliului Judetean Iasi. Arbitri „apolitici” ai acestei mascarade vor fi ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, prefectul Iasului, Marian Grigoras si liderul consilierilor judeteni PNL,  Romeo Vatra. Cel care urmeaza a fi porcait si sa i se dea sub centura, eventual, sanctionat, nu a fost invitat, sfidandu-se tocmai un drept esential care ar trebui protejat si garantat de orice guvernare, ci anume cel la aparare. In fapt, nu este nimic altceva decat de o executie publica a bufonului PSD de la Iasi.

Evenimentul are loc duminică, 19 iulie, la ora 11.00, pe platforma Transagropolis de la Lețcani, locul care ar fi trebuit să găzduiască spitalul modular. Vă rugăm să purtați mască de protecție și să respectați distanța socială recomandată, în timpul evenimentului”, se arata intr-o informare a PNL Iasi.

Sa fie aceasta mentiune o prevedere tardiva dupa vizita lui Costel Alexe la ISJ Iasi, in urma careia un inspector de specialitate si inspectorul general adjunct s-au infectat cu COVID? Nu putem sa gandim cu mintea liberalilor si acest lucru ne face mai normali. Ipotetic si fiction ar fi ca, la cate victime lasa in urma sa acest distrugator de mediu,  apogeul acestei mascarade sa se lase cu niste covidari guvernamentale. Putintica carantinare a acestor triste figuri, ar mai diminua panica si distrugerea, si ar aduce putina normalitate in spatiul public.

Radu SEICARU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here