Instructorii de la școala de bombardiere auto Tody Family tamponează masini in trafic si ameninta soferii

0
90

Un incident petrecut in aceasta dimineata ridica un nou un mare semn de intrebare asupra capacitatii managerilor scolilor de soferi si implicit a instructorilor, de gestiona procesul de instruire a cursantilor. Este cunoscut faptul ca parte dintre scolile de soferi din Iasi sunt doar pepiniere de bombardieri pe care ii regasim zilnic in trafic, iar vina apartine in exclusivitate modului in care s-a desfasurat coordonarea in procesul de invatare a conducerii auto. Desi reliefate in media, aceste situatii nu sunt reglate de politisti.
In jurul orelor 9.00, pe pasarela auto Alexandru cel Bun, un participant la trafic a fost violentat verbal si amenintat de un instructor al scolii de soferi Tody Family, asta imediat dupa ce masina scolii de soferi a fost scapata de sub control si a ciocnit un autovehicul aflat in spate, la distanta regulamentara.
Eram pe pasarela ACB, cand am fost martorul unui incident cel putin neobisnuit, care spune multe despre modul in care se scot pe banda rulanta soferi carora nu li se insufla condusul defensiv. Masina de la scoala de soferi Tody Family, cu numarul de imantriculare IS 71TVL, a fost scapata de sub control si a ciocnit masina care se afla in spate, la distanta regulamentara. Imediat, din masina scolii de soferi a coborat instructorul care s-a apropiat revoltat de masina tamponata si a inceput sa urle la femeia aflata la volan. Acestui cretin i s-a alaturat si cursanta, o taranca besita care habar nu are sa tina un volan in mana dar probabl se pricepe la altceva, care a inceput la randu-I sa urle la soferita-victima. Practic, masina scolii de soferi a fost abandonata pe pod, iar cei doi, care inainte de tamponare chicoteau in masina, au considerat ca este normal sa treaca la intimidari marlanesti la adresa unui participant la trafic careia i-au tamponat masina pentru ca se umflase testosteronul in ei si in loc de trafic erau atenti la bulanit sau ce faceau in masina”, a declarat un martor ocular.
Practic, o masina cu dubla comanda ce apartine unei scoli de soferi al carui patron s-a dovedit in timp ca este un pericol pentru cursanti si implicit pentru participantii la trafic, un individ vulgar si lipsit de caracter, care iese basma curata din situatii negative prin prisma pilelor la varful IPJ Iasi (vezi cazul AICI), a ciocnit o alta masina din vina exclusiva a instructorului care era ocupat sa flirteze cu talamba din stanga, iar in loc sa aplaneze situatia, cei doi au escaladat-o aruncand cu invective asupra unei soferite nevinovate, careia i s-a tamponat masina.
AgoraPress face apel la institutiile statului, sa ia masurile care se impun pentru a preintampina aparitia pe drumurile publice a unor astfel de formatori de bombardieri, o proiectie fatala a viitoarelor tragediilor de pe sosele.
Radu SEICARU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here