Concert de Anul Nou al Filarmonicii si Winter Sale, la Palas

0
88

Un an plin de evenimente speciale, unde arta întâlnește serile petrecute cu cei dragi, zâmbetele cuprind fiecare membru al familiei, iar sesiunile de shopping se transformă în adevărate experiențe, se anunță la Palas. Începem 2023 cu un spectacol iubit de publicul ieșean – Concertul vocal-simfonic de Anul Nou, susținut de Filarmonica de Stat „Moldova” Iași.
Sâmbătă, 7 ianuarie 2023, ne revedem cu forțe proaspete, rezoluții conturate, speranțe și idei noi, la concertul Filarmonicii. Începând cu ora 19.00, vocile corului și orchestra se vor completa într-un spectacol de excepție. Corul se va afla sub îndrumarea dirijorului Consuela Radu – Țaga, iar orchestra va fi armonizată de dirijorul clujean Jozsef Horvath.
Concertul vocal – simfonic de Anul Nou este unul dintre cele mai apreciate spectacole, astfel că ieșenii sunt așteptați să se bucure de momentele muzicale de excepție din Atriumul Palas. Intrarea este gratuită.
Trebuie să știi că în Palas au început și reducerile de iarnă, Winter Sale! Fie că este vorba de planuri noi, de o nouă pereche de pantofi sau de un parfum abia lansat, nevoia de schimbare este prezentă în fiecare dintre noi la începutul de an, pentru a avea un un vibe bun, dar și lucruri fresh. La Palas, Winter Sale aduce o mulțime de piese vestimentare noi în garderoba ta. Consultă catalogul online și descoperă ofertele care ajung și până la 70%!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here