Intalnire cu Marian Stas, profesor roman care preda la Harvard, organizata de Seven Hills International School, la Librarium Palas

0
54

Seven Hills International School organizează marţi, 28 aprilie 2015, de la ora 17.45, a doua ediţie a proiectului „Cafeneaua educaţională”. Evenimentul va avea loc la Librarium Palas Mall şi se adresează părinţilor, cadrelor didactice şi tuturor celor interesaţi de o nouă perspectivă asupra temelor legate de educaţie.
Invitatul special al acestei ediţii este profesorul Marian Staş, expert în educaţie, absolvent al „John F. Kennedy School of Government” de la Universitatea Harvard din SUA. Marian Staş va vorbi despre rolul profesorului de educaţie în „Şcoala pe bune”, despre sistemul de învăţământ românesc şi soluţiile pentru modernizarea acestuia.
Marian Staş a studiat la Academia Militară, deţine o licenţă în matematică – informatică de la Universitatea din Bucureşti, iar în 1999 a absolvit un masterat în administraţie publică la „John F. Kennedy School of Government”, Universitatea Harvard. Aici predă în fiecare vară un curs de matematici aplicate în politici publice. Totodată, coordonează programul „Liderii Mileniului 3”, un modul educaţional de leadership care sprijină dezvoltarea personală şi profesională a tinerilor.
Proiectul Seven Hills International School „Cafeneaua educaţională” îşi propune aducerea în atenția publicului larg a importanţei educaţiei care transformă şi contribuie la formarea şi dezvoltarea holistică a copiilor.
Seven Hills International School este singura şcoală internaţională din nord-estul ţării, cu predare exclusiv în limba engleză, afiliată Cambridge International Examinations. Şcoala a fost deschisă în luna septembrie 2014, în clădirea United Business Center 2 din ansamblul Palas. Seven Hills International School este autorizată de Agenţia Română de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Preuniversitar (ARACIP), ceea ce permite echivalarea studiilor în sistemul românesc şi în oricare altul din lume. De asemenea, face parte din clubul şcolilor care au certificarea Consiliului Şcolilor Britanice Internaţionale (COBIS), împreună cu instituţii de învăţământ din alte 60 de ţări.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

49 − = 48