Intalnirea liderilor la Iasi, in cadrul Conferinței Naționale Junior Chamber International România

0
44

În fiecare an, Conferința Națională Junior Chamber International(JCI) România, care va fi organizata de catre JCI Iasi in perioada 6-9 octombrie,  aduce împreună membrii JCI România, parteneri și susținători ai organizației, manageri, antreprenori, liberi profesioniști, oameni de cultură, membri ai societății civile și alte personalități marcante.
În acest an Conferința Națională JCI România va avea loc la Iași între 6 și 9 Octombrie.
Cunoscut ca orașul celor șapte coline și totodată orașul unor scriitori cunoscuți cum ar fi Ion Creangă sau Mihai Eminescu, orașul Iași va deveni pe parcursul celor 3 zile de eveniment, orașul iubirii – the romanian city of L.O.V.E.(Legacy, Opportunities, Values, Empowerment). În cele 3 zile, traineri, speakeri, membrii JCI, oameni de business, tineri leaderi și cetățeni activi din toată România și din afara țării vor participa la workshopuri, traininguri, întâlniri și activități care îi vor ajuta să se dezvolte, să devină cetățeni mai buni, lideri mai buni si să creeze o schimbare pozitivă în comunitățile locale din care provin.
Conferința Națională JCI România cuprinde 4 evenimente majore:
– JCI Inspire – Listen.Learn.Act
– 5 Traininguri în paralel
– Premiile TOYP – Ten Outstanding Young People
– JCI Romania Awards Gala
Conferința Națională va debuta joi 6 octombrie cu evenimentul JCI Inspire – Listen.Learn.Act. În cadrul acestui eveniment, organizatorii tin sa prezinte oameni remarcabili din business, sport, mediul ONG, cu povești remarcabile care vă vor inspira.
Vineri, Conferința Națională JCI România continuă cu 5 traininguri în paralel, la care vor participa persoane interesate de dezvoltatea lor personală. Training-urile vor fi susținute de:

• Mark Kelly – Președinte JCI Irlanda 2010,
• Dan Benta – Project Manager, Beck et al Services
• Alina Avraam – Community Leadership Consultant, anterior project manager BRD
• Severin Sînzianu– fondator Premian
• Carmen Ungureanu – fondator Corporate Business Event

Sâmbătă seară va avea loc decernarea premiilor Ten Outstanding Young People prin care JCI România recunoaște și premiază contribuția adusă în societate de către 10 tineri remarcabili. Ulterior, va avea loc gala de premiere a celor mai bune proiecte desfășurate anul acesta de către organizațiile locale JCI din toată România. La aceste două evenimente vor participa membrii JCI România dar și parteneri, susținători ai organizației și oameni interesați să creeze o schimbare pozitivă în comunitatea în care își desfașoară activitatea zi de zi.

Junior Chamber International(JCI) este o organizație internațională de tineri leaderi și antreprenori, cu aproximativ 200.000 membri activi, cu vârsta între 18 și 40 de ani, prezentă în peste 5.000 de comunități și în peste 100 de țări. Profilul membrilor JCI include antreprenori, tineri profesioniști, manageri, oameni activi în societatea civilă, leaderi.

JCI România a fost întemeiată în 2003 și este alcătuită în prezent din organizațiile locale JCI București, JCI Constanța, JCI Timișoara, JCI Cluj, JCI Brașov, JCI Iași, JCI Craiova, JCI Prahova, JCI Târgu Mureș. Cu peste 250 de membrii activi la nivel național, organizația are ca scop implicarea tinerilor cu vârste cuprinse între 18 – 40 de ani pentru dezvoltarea unui impact pozitiv în comunitățile locale.

La nivel local, JCI Iași este o organizație de tineri antreprenori și profesioniști în activitățile pe care le desfășoară, precum: manageri, jurnaliști, consultanți, profesioniști în domeniul vânzărilor, manageri HR, economiști, profesioniști în industria IT.

Membrii JCI planifică și implementează proiecte care aduc schimbări pozitive în comunitatea locală dar și la nivel național ceea ce îi ajută să devină mai buni atât la nivel profesional cât și la nivel personal, dezvoltându-și abilitățile de leadership necesare pentru a genera schimbări pozitive în comunitate, în România și în lume.

Câteva din proiectele cu tradiție organizate de către JCI Iasi sunt: BNE (Business Networking Event), Femei de Afaceri cu Stil, Fondul de Burse pentru copii din mediul rural, acțiuni de plantare de copaci și donare de sânge.

Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 1 =