Peste 6500 de apartamente din Iasi risca sa nu primeasca caldura in aceasta iarna din cauza datoriilor

0
57

Pana in momentul de fata, Veolia Energie a inceput furnizarea caldurii catre mai multi clienti racordati direct la magistralele de termoficare si alimentati prin modul termic individual. Este vorba despre institutii de invatamant (crese, gradinite, licee), institutii sanitare, hoteluri sau sedii de birouri.
Din pacate, tinand cont de analiza datoriilor inregistrate la plata energiei termice pe care am facut-o in ultima perioada, Veolia Energie Iasi nu va putea furniza caldura inca de sambata aceasta catre un numar de 6 525 de apartamente (din care 500 sunt apartamente in proprietatea / gestiunea Primariei Municipiului Iasi – blocuri sociale, ANL). Este vorba despre asociatiile de proprietari ai caror reprezentanti legali (presedintii) au refuzat in mod repetat dialogul cu noi, in ciuda eforturilor depuse de echipa Veolia in ultimele luni“, a precizat Ana Maria Icatoiu, directorul comercial si de comunicare al Veolia Energie Iasi.
Potrivit reprezentantului Veolia Energie Iasi, echipele din teren ale societatii i-au informat in mod direct (prin notificari individuale la cutiile postale) pe locatarii din blocurile respective despre suma pe care o datoreaza asociatia si despre ce trebuie facut pentru ca Veolia sa poata furniza incalzire – este vorba, in principiu, despre semnarea de catre reprezentantul legal al asociatiei de proprietari (presedintele) a unui protocol de plata esalonata a datoriei.

Radu SEICARU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here