Întâlniri ale Conducerii Consiliului Concurenţei cu autoritătile şi mediul de afaceri din regiunea Nord-Est

0
55

O delegaţie a Consiliului Concurenţei, condusă de Bogdan Chiriţoiu, preşedintele instituţiei, se va afla la Iaşi în perioada 25-26 Aprilie 2017 pentru a se întâlni atât cu reprezentanţii autorităţilor locale, cât şi ai mediului de afaceri, pentru a afla problemele cu care se confruntă aceştia pe plan local.

Astfel, marţi, 25 aprilie 2017 la ora 11, la sediul Instituţiei Prefectului Judeţului Iaşi va avea loc o conferinţa de presă comună cu reprezentanţii autorităţilor.

În aceeaşi zi, începând cu ora 12,15, la „Sala ing.Virgil Săhleanu”- fosta Sala Mare de la Instituţia Prefectului, se va desfăşura un seminar în cadrul căruia reprezentanţii Consiliului Concurenţei vor prezenta aspecte concrete ale politicii concurenţei şi condiţiile în care pot fi accesate ajutoarele de stat/fondurile europene.

Cea de-a doua zi, 26 aprilie 2017, este dedicată mediului academic. Astfel, în parteneriat cu Centrul de Studii Europene, Facultatea de Drept și Centrul de Documentare Europeană Jean Monnet, se va desfăşura seminarul ştiinţific „Concurența pe piața internă europeană și efectele asupra economiei naționale”. De asemenea, va avea loc o întâlnire cu conducerea Universității „Petre Andrei” din Iaşi pentru a discuta posibilitățile de colaborare / dezvoltare și parteneriat între autoritatea de concurenţă și facultățile de specialitate, respectiv centrele de cercetare ale universității ieșene.

Marius GAVRILESCU

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here