Interceptări scandaloase in cazul a doi medici ginecologi din Vaslui, prinsi cu spaga de la pacientele alintate “vaci” si “proaste”.

0
60

Interceptări uluitoare în cazul a doi medici ginecologi din Vaslui. Simona Botez şi Doina Andrei, arestate pe 18 februarie sub acuzaţia de luare de mită, avorturi ilegale şi fals intelectual, utilizau un limbaj suburban la adresa mai multor paciente, pe care le numeau, printre altele, “proaste” sau “vaci”.

Într-o convorbire telefonică cu un martor în dosar, Simona Botez îi explică acestuia cum să-şi convingă iubita, însărcinată în 13 săptămâni, să facă avort. Tot ea explică faptul că după trecerea unei perioade de două luni de zile de la intervenţie nu se mai poate verifica modalitatea reală în care acesta a fost produs.

B.S. “Problema este aşa, problema este aşa, se dau nişte tablete care îs nişte pastile care se obţin destul de complicat. Deci îi voi da o pastilă şi după 30 de ore vine în ziua respectivă când o chem eu şi se internează.”
Interlocutor. “Aha.”
B.S. “Şi mai pun şi alte zeci de pastile. Şi… va avorta.”
I. “Aţi… cât costă, cât, cu câţi bani vin?”
B.S. “Vreo 16.”
I. “16, 16 a… 16 milioane, da?”
B.S “Ascultă-mă ce-ţi spun eu, n-o da deoparte pentru că aşteaptă să treacă două luni …Că altfel poate demonstra… după două luni mai demonstrează pe dracu.”

Într-o discuţie telefonică a medicului Doina Andrei avută cu o colegă reiese clar că aceasta făcea diferenţe între paciente, în funcţie de câţi bani aveau.
A.D. “Nu mi-a venit o fetiţă de la Bârlad?”
M. ( colega de service) “Nu, nu, nu!”
A.D. “Nicio proastă cu nişte chisturi?”
M. “Eeii, nu ştiu! Este una venită de la UPU de astă noapte, nu ştiu ce-i cu ea… D.”
A.D. “Aaa, daaa… da, ştiu! Cred că e proasta aia de astă noapte, care n-are bani nici de autobuz şi a crezut că o internează… şi-a venit la S., că-i proastă, ştii. Care nu plăteşte asigurări, n-are niciun ban şi a venit la mine că are chisturi că are nu ştiu ce probleme, dar ea nu are bani de nimic. Şi i-am dat reţetă. Că doar proastele mă caută!”

Într-o altă interceptare, Simona Botez şi o altă colegă discută cazul unei paciente tratate în Spitalul din Vaslui, la care ulterior au apărut complicaţii şi care a fost transferată la o clinică din Iaşi.

B.S. “A doua cezariană… şi acum la 39 de ani a mai rămas scroafa o data gravidă şi n-a vrut să facă întrerupere, că i-a dat Dumnezeu! E văzută de Păcurariu şi de… Şi poate mă rog mâine de Laura… sau de cine m-oi ruga, s-o trimită la colegii ei la Iaşi!”
I.S. “Da, aşa ar fi bine!”
B.S. “Că dacă mai crapă dracul acela în burtă, iar sunt de vină eu!”
I.S. “Da! Da… Eeii, stă pe 16, văd că… că mă sunase Gina mai devreme că are un 18… Dar după aceea zice Gina: „Aaa, da’ nu şi-a luat pastila de ora nu ştiu care…”
B.S. “ÎhM…”
I.S. “E şi toantă, uită, că s-a dus Gina: „Da’ ţi-ai luat toate pastilele?”
B.S. “E o vacă!”
I.S. “Nu, e… n-am ce-i face, asta-i tensiunea, are tratament…” (foto: Vremea Noua)

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + = 12