Politistii locali care trebuiau sa preintampine crima din Copou, detasati ca bodyguarzi la casa fiicei lui Gheorghe Nichita

0
73

Uciderea cu sange rece a unei adolescente de 16 ani in Parcul Copou, ziua in amiaza mare, de catre un retardat de aceiasi varsta, a iscat un imens val de indignare din partea iesenilor. Atentia si furia opiniei publice, in esenta ei, dar mai ales a parintilor, s-au indreptat spre administratia condusa de primarul Gheorghe Nichita, dar si spre Politia Locala, o structura platita degeaba din bani publici, care se ocupa numai de siguranta personala a edilului, a familiei acestuia si a camarilei din Primarie.

Iata cateva dintre opiniile iesenilor care au umplut astazi paginile de socializare

Pentru Iasi,primavara incepe trist.O fetita de 16 ani ucisa in Copou.De cate ori va duceti copiii acolo,va ganditi cat de sigure sunt parcurile noastre?Cu o administratie care se pazeste singura,isi bate joc de tei si face strazile infecte….?, se intreaba o femeie.

Pana la psiholog e cale lunga, dar politia locala si politia de la MAI unde erau? Vorbim de siguranta cetatenilor care se plimba prin parcul Copou. Probabil e mai importanta siguranta lui Ilinca Nichita de pe Str. Macazului, unde politistii locali stau in fata blocului in masina si nu isi misca hoitul ca ploua, e frig, e soare”, sustine un alt iesean.

De cand ma plimb prin parc nu am vazut niciodata o patrula de politie ,numai pe gardieni care saraci patrulau de dimineata pana tarziu in noapte.Incidentul cu busturile a fost atunci cand ei nu au mai fost repartizati in parc.Cunosc problema ca mai stateam de vorba cu ei si spuneau ca nu sunt suficienti sa acopere toate parcurile”, este constatarea unui iesean.

Cine a desfintat patrulele este vinovat de moartea acestei copile in egala masura cu criminalul ! Nenorocitii din conducerea primariei sint paziti, sint in siguranta ! Sa putrezeasca- n iad!”, spune un alt iesean.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here