Interlopul Gangal mergea la pacanele cu un colonel SPP. A aflat că are 100.000 euro acasa si i-a furat

0
89

Fostul colonel SPP, Adrian Costin, a fost prădat de colegul său de jocuri de noroc, interlopul Constantin Gangal. Cel din urmă știa că SPP-istul avea în casă o sumă mare de bani.
Atât Constantin Gangal, cât și Adrian Costin ar fi frecventat aceleași săli de jocuri de noroc. De acolo fiul lui Ion Gangal ar fi aflat că fostul colonel are în casă o sumă uriașă de bani.
Constantin Gangal ar fi „operat” foarte ușor și a pătruns în casa fostului SPP-ist când ușa era descuiată. Deci, interlopul nu a depus prea mult efort și a plecat cu banii, conform BZI.
Polițiștii au reușit într-un timp extrem de scurt să-l identifice pe Constantin Gangal, tânărul bănuit de comiterea faptei. Nu doar fiul lui Ion Gangal a avut de-a face cu legea.
Colonelul SPP are și el probleme cu legea
Nici colonelul Costin nu a stat departe de problemele cu legea. A avut un dosar penal pentru că a provocat un accident rutier fiind sub influența alcoolului și a ajuns la închisoare după ce a fost condamnat pentru că nu a respectat un ordin de protecție pe care judecătorii l-au emis pe numele său. Acum, Constantin Gangal are de dat explicații în fața legii, iar dacă va fi găsit vinovat riscă să ajungă în spatele gratiilor. Pe de altă parte, colonelul SPP spune că suma de 100.000 de euro provine din afaceri.
Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here