Interparc, bistroul cu preturi ascunse sub tejghea. Vezi cum functioneaza evaziunea in buricul targului

0
64

Patronul unui bistrou din centrul Iasului, detine cheia imbogatirii rapide prin practicarea unui nou gen de comert. La bistroul Interparc, ce a apartinut lui Neculai Alexandrov, fostul patron de la Vanatorul, clientii sunt anuntati inca de la intrare ca in acel local se comercializeaza …vin din struguri, dar nimeni nu spune ca meniurile sunt vechi, cu produse si preturi neactualizate. Cu toate astea, informatiile eronate sunt oferite spre consultare clientilor iar, la final, ospatarul face nota din burta si i-o ofera clientului, cum altcumva decat din gura, fara bon fiscal. Bineinteles ca socotelile clientului nu se pupa cu cele ale angajatilor de la Interparc iar in momentul in care clientul solicita lamuriri, ospatarul aduce, de dupa tejghea, o coala A4, in folie, cu meniul actualizat din creion. “Sefu a zis ca modifica preturile din meniu, da nu a mai avut timp”, este scuza tampa a angajatilor. Ca un fapt inedit, la Interparc, o shaorma la lipie, de 330 de grame, costa la fel ca o shaorma la farfurie, de 500 de grame. Deci, daca cumva nu vreti sa ocoliti acest restaurant de colt, ar fi bine sa faceti socoteala de acasa, ca sa nu fiti surprinsi pe picior gresit de socotelile din… bistroul lui Cremene.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here