Învaţă cu să tii contabilitatea unei afaceri, la Camera de Comert si Industrie Iasi

0
62

Cine doreşte să înveţe cum se ţine unei contabilitatea unei firme, se poate instrui în acest sens la Camera de Comerţ, în cadrul unui program intensiv.

Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi organizează o nouă serie a cursului de Contabilitate primară şi financiară, cu o durată totală de 105 ore, începând cu data de 8 mai. Cursul are o mare utilitate în ceea ce priveşte fundamentarea cunoştinţelor privind gestionarea contabilităţii unei firme, fiind adaptat la noutăţile din domeniu. De asemenea, cursul va avea un pronunţat caracter aplicativ, cu numeroase exerciţii şi simulări, incluzând şi un modul de contabilitate asistată de calculator.

Cursul este autorizat de către Autoritatea Naţională pentru Calificări (ANC), eliberându-se la final – în urma examenului susţinut în faţa unei comisii – certificate de absolvire purtând antetul Ministerului Muncii şi al Ministerului Educaţiei.

Cursanţii vor beneficia de un formator de bună calitate şi condiţii logistice optime, având avantajul celui mai bun raport calitate/preţ. Cursul organizat de Camera de Comerţ se adresează în mod direct atât firmelor, pentru pregătirea şi perfecţionarea personalului, cât şi persoanelor fizice individuale care doresc să dobândească sau să-şi îmbunătăţească propriile competenţe pentru şanse mai bune pe piaţa muncii. Înscrierile se realizează pe site-ul www.cciasi.ro, iar cursurile se vor desfăşura la sediul Camerei de Comerţ din Iaşi, B-dul Carol I nr. 27, Dealul Copou. Sunt prevăzute discounturi pentru anumite categorii de salariaţi, şomeri, studenţi, persoane cu dizabilităţi,  precum şi pentru înscrierile colective. Plata cursului se poate face eşalonat, sub forma unui avans achitat până la începerea cursului şi a unei tranşe finale până la terminarea acestuia” a declarat Adina Sardare, coordonatorul Centrului de Formare Profesională al Camerei de Comerţ.

Aida POPA

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here