Ioana Chirica, “ingerul blond” din afacerile lui Adrian Butuca, candideaza pentru functia de primar

0
95

Scena politica ieseana iese din tipare in pragul alegerilor locale din acest an. In locul gastilor de neocomunisti, afisele electorale din acest an vor infatisa candidate inarmate de la natura cu sex apeall, pe care functia de primarite de mediul rural nu le sperie. O astfel de pretendenta la functia de primarita este si Ioana Chirica, care si-a anuntat candidatura la Primaria Holboca.

Romanii au facut revolutia in 1989. La aproape 27 de ani avem nevoie de o revolutie si la Holboca! Este momentul in care impreuna putem scoate Holboca din Epoca de Piatra si sa o aducem in randul comunelor civilizate”, sustine candidata independnta.

Ioana Chirica, actuala sefa a Clubului Tinerilor Oameni de Afaceri Liberali (COATL) Iasi, a inceput ca jurnalista la Radio Nord-Est, iar mai apoi a intrat in gratiile lui Adrian Butuca, patronul Moldomobila si Polirom, dar si cumatru cu Mihai Razvan Ungureanu. Inainte de falimentul Moldomobila, Ioana Chirica a ocupat functia de director de marketing ca, mai apoi, sa intre in afaceri pe cont propriu, in prezent pregatind deschiderea unei fabrici de procesare legume/fructe. Candidata la Primaria Holboca este casatorita de 2 ani cu omul de afaceri, Daniel Dumitras. ioana candidat-1000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here