Iubitorii de articole tradiționale și handmade se întâlnesc la Produs de Cluj – 100% Românesc, la Palas

0
75

Ți-e poftă de dulceața bunicii sau ești în căutarea unui buchet unicat cu flori de lavandă? Produs de Cluj – 100% Românesc vine din nou la Palas, iar artizanii aduc cu ei produsele tale favorite pentru a marca Unirea Principatelor Române. Vino să descoperi ce articole handmade au creat artiștii și să susții producătorii autohtoni!

Produs de Cluj – 100% Românesc revine la Palas cu bunătăți, suveniruri, idei de cadouri și alte surprize autentice. În Atrium, începând de joi, 21 ianuarie 2021, până duminică, 24 ianuarie, vei descoperi o lume a tradițiilor, a aromelor și a produselor 100% românești, prilej pentru a marca Mica Unire.

Pentru cei mai pofticioși, artizanii au adus gemuri, borcane cu zacuscă, miere, sucuri bio, siropuri și multe alte bunătăți care îți vor delecta simțurile. Parfumul lavandei te va cuprinde în Atriumul Palas, unde vei descoperi produse cosmetice naturale, ornamente sau buchete create din planta violet.

Coliere din pietre prețioase, cercei cu forme cuceritoare, brățări colorate sau seturi de bijuterii confecționate manual de către artizani sunt alte surprize pe care le vei găsi la Produs de Cluj – 100% Românesc. Ești pasionat de portul tradițional românesc? Vino în Atrium și alege una dintre iile cusute cu migală sau una dintre eșarfele cu motive populare.

Nu uita de promoțiile din Palas Mall, care țin până la finalul lunii ianuarie! Brandurile tale favorite au reduceri de până la 70% la colecțiile de sezon. Vino să îți reîmprospătezi garderoba cu piesele vestimentare care îți definesc stilul!

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here