Iulius a demarat, în decembrie 2017, lucrările de constructie la o componentă de retail suplimentară din ansamblul mixt Openville Timişoara

0
63

Compania Iulius a demarat, în luna decembrie a anului trecut, lucrările de construcție la componenta de retail inclusă în ansamblul Openville Timişoara, un proiect imobiliar cu utilizare mixtă.

Proiectul mixt Openville este realizat de companiile Iulis şi Atterbury Europe, reprezentând o investiţie estimată la peste 220 milioane de euro. Jumătate din Iulius Grup, grup imobiliar fondat și controlat de Iulian Dascălu, a fost preluată anul trecut de fondul de investiții Atterbury Europe.

Prima etapă de dezvoltare a ansamblului, care integrează actualul Iulius Mall Timişoara, va fi finalizată în trimestrul patru al acestui an şi va include 47.000 de metri pătrați adiţionali de retail, 100.000 de metri pătrați de birouri clasa A, un parc, un pasaj subteran destinat traficului auto şi peste 1.500 de noi locuri de parcare.

Până în prezent, în ansamblul Openville au fost finalizaţi 31.000 de metri pătrați de spaţii de birouri (în clădirile UBC 1 şi UBC 2), iar alţi 19.000 de metri pătrați se află în construcţie şi vor fi livraţi anul acesta (în clădirea UBC 3).

În perioada următoare, vor fi demarate lucrările de construcţie la cel de-al patrulea imobil cu funcţiune de birouri (50.000 de metri pătrați, în UBC 0), precum şi la parcarea subterană şi pasajul auto subteran.

Sursa: Forbes

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here