Iulius Mall te trimite la concertele celor mai indragiti artisti: Julio Iglesias, Enrique Iglesias si Carla`s Dreams

0
59

În perioada 1 – 8 martie 2016, la Iulius Mall Iași se desfășoară campania „Dă play la primăvară!”, în cadrul căreia clienții vor fi răsplătiți cu premii în ton cu preferințele lor muzicale. Toți cei care fac cumpărături în valoare de minimum 100 de lei din magazinele Iulius Mall pot participa la tombola primăverii. Tot ce trebuie să facă este să vină cu bonurile fiscale la Centrul Info, să completeze taloanele de participare și să le depună în urna destinată categoriei pe care și-o doresc: house club, pop și classic gold. În urma extragerilor din 8 martie, din fiecare categorie, trei norocoși își vor vedea artiștii favoriți cântând live, pentru că vor primi câte două bilete la concertele lor.
La categoria classic gold, câștigătorul tombolei va primi invitații la spectacolul susținut în Iași, pe 11 mai, de Julio Iglesias, cântărețul și compozitorul de origine latină cu cel mai mare succes din toate timpurile. Norocosul de la categoria pop va avea șansa de a ajunge la concertul îndrăgitului artist Enrique Iglesias, din 12 mai, la București, iar cel care a optat pentru genul house club îi va asculta pe membrii Carla’s Dreams interpretând melodiile ce au cucerit peisajul muzical autohton, pe 7 mai, în Capitală. Pentru câștigătorii care vor primi bilete la concertele din București, transportul și cazarea sunt incluse în premiu.
În plus, în perioada de desfășurare a campaniei, primii 125 de participanți din fiecare zi vor fi premiați instant cu: iPod Shuffle, bilete la Operă, invitații la teatru, vouchere la cinema, cosmetice, căști fashion sau băuturi răcoritoare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here