La FICCE, ca la PUG-ul Iasului. Dupa s-au cheltuit banii pe nazurile ageamiilor, vin si specialistii

0
42

Fundaţia „Iaşi 2021” va avea, începând de săptămâna viitoare, un nou director executiv. Directorul artistic al fundaţiei, Florin Cîntic, citat de Ziarul de Iasi, a declarat că funcţia va fi ocupată de către Iulian Boia, un tânăr întreprinzător care activează în domeniul industriilor creative.

„Îl cunosc de multă vreme şi are o excepţională experienţă în administrare şi de leadership. Este un om cu o poziţie civică foarte clară şi a activat în Fundaţia Comunitară Iaşi”, a declarat Cîntic.

Iulian Boia, susţinut de primarul Mihai Chirica, este un tânăr întreprinzător care activează în domeniul industriilor creative. El îl înlocuieşte pe fostul director Dan Doboş, susţinut de primarul suspendat Gheorghe Nichita, care şi-a dat demisia

Boia este absolvent al Facultăţii de Economie şi Administrare a Afacerilor, promoţia 2008. Pe plan local, Boia s-a remarcat fiind printre iniţiatorii unor acţiuni civice, printre care se numără şi „Ieşenii vor aeroport”. El este cofondator al companiei Brandshout, specializată în furnizarea de materiale promoţionale personalizate.

Noul director executiv îl va înlocui în funcţie pe Dan Doboş, care a ocupat acest post în perioada septembrie 2014 – iulie 2015. Potrivit lui Cîntic, echipa FICCE a demarat deja lucrul la dosarul de candidatură pentru obţinerea titlului de capitală europeană a culturii în 2021. Termenul limită pentru depunerea candidaturilor este începutul lunii octombrie.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

78 − 76 =