„La Sibieni” a adus bunătățile din Mărginimea Sibiului în Palas

0
63

În galeria din Palas Mall, dedicată producătorilor autohtoni, s-a adăugat o nouă locație, ce te ajută să descoperi România prin simțuri. „La Sibieni” este cel mai nou magazin care te întâmpină cu o selecție de specialități alimentare din zona Sibiului, precum: brânzeturi și produse lactate, bunătăți din carne, zacuscă, diverse dulcețuri și produse de patiserie, toate preparate după rețete tradiționale și din ingrediente naturale.
Ansamblul mixed-use Palas este deschis inițiativelor autohtone de orice fel, iar clienții au la dispoziție o zonă de retail de unde pot achiziționa, atât produse locale, cât și din alte zone ale țării, dar au acces și la o serie de servicii prestate de antreprenori români. Astfel, galeria din zona Auchan pune la dispoziția ieșenilor preparate ce și-au păstrat gustul de altă dată, produse apicole de o calitate excepțională, cafea pentru zile pline cu energie și diverse servicii necesare vieții cotidiene.
Recent, locațiilor existente li s-a adăugat „La Sibieni”, un magazin ce te face să-ți reamintești de tradiție, bunici și mâncare extraordinar de gustoasă și care reunește produsele mai multor producători locali din zona Sibiului. Situat la nivelul -1 al galeriei Auchan, „La Sibieni” le propune clienților celebra brânză de Sibiu, urdă, cașcaval și alte bunătăți făcute din lapte de oaie sau de vacă, dar și mezeluri și preparate din carne pregătite după rețete autentice. Tot aici, gurmanzii găsesc cozonac delicios, cornulețe fragede de casă, zacuscă, siropuri și dulcețuri ca la bunica. De asemenea, noul magazin oferă puțin și din ospitalitatea și designul tradițional al sibienilor, având finisaje din lemn și elemente tradiționale specifice acestei regiuni a țării.
Vino să descoperi preparatele producătorilor locali din împrejurimile Sibiului, la Palas Mall!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here