Spitalele iesene asaltate de noi cazuri de COVID-19. Ultimul bilant de infectati- 7 la Recuperare, 3 la Socola si 3 la Infectioase

0
55

Direcţia de Sănătate Publică informează cu privire la apariția a trei focare Covid-19 la nivelul unor unitati medicale din municipiul Iasi. Astfel, la Spitalul Clinic de Recuperare Iasi – Secția de Recuperare Neuromotorie– au fost depistate pozitiv un numar de 7 persoane (1 cadru medical și 6 pacienți).Trei dintre pacienții pozitivi au solicitat externarea cu izolare la domiciliu și supraveghere prin medicul de familie iar ceilalți 3 au fost izolați în secție. S-a demarat testarea întregului efectiv al secției, pacienții fiind negativi.
De asemenea, la Institutul de Psihiatrie Scocola- Secția VI Acuți au fost gasiti pozitiv un numar de 3 pacienți. Acestia au fost izolați în saloane individuale. S-a efectuat dezinfecția întregii secții. Au fost sistate internările pe secție.
Totodata, la Spitalul Clinic de Boli Infectioase – Secția IV, 3 cadre medicale au fost depistate pozitive. In cazul acestora s-a dispus izolarea la domiciliu.
Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here