Lacheul din Casa Patrata ii acorda sprijin neconditionat sefului sau, infractorul Liviu Dragnea

0
53

Maricel Popa, cel mai insignifiant lider social democrat pe care l-a avut vreodata Iasul, si-a exprimat, astazi, pozitia fata de condamnarea sefului sau direct, infractorul Liviu Dragnea, la 3 ani si 6 luni de puscarie cu executare, cat si la ramanerea acestuia la conducerea partidului.

După alegerile locale şi parlamentare din 2016, românii au investit, cu o largă majoritate, o conducere social-democrată care să pună în aplicare cel mai amplu program de guvernare propus după Revoluţie.

Totodată, suntem solidari cu preşedintele Liviu Dragnea care beneficiază, ca orice alt cetăţean din această ţară, de prezumţia de nevinovăţie, până la pronunţarea unei decizii definitive şi irevocabile a instanţei conform Constituţiei României şi Directivelor Europene în vigoare.

Milioane de români au crezut şi cred în măsurile PSD care generează, în continuare, creştere economică sustenabilă, creşteri salariale, creşteri ale pensiilor, per total, bunăstare.

În acelaşi timp, în judeţul Iaşi se derulează proiecte importante care vizează modernizarea infrastructurii rutiere (axele rutiere Iaşi-Suceava şi Iaşi-Botoşani), modernizarea infrastructurii spitaliceşti (construirea Spitalului Regional de Urgenţă şi modernizarea Spitalului de Copii Sf. Maria), modernizarea infrastructurii de apă şi canalizare, construirea, modernizarea şi reabilitarea de şcoli, grădiniţe şi creşe, dispensare medicale, cămine culturale, biblioteci. Până în 2020 foarte multe comunităţi ieşene se vor dezvolta cu ajutorul a peste 1 miliard de euro care vor fi materializaţi prin intermediul acestor proiecte.

PSD are nevoie mai mult decât oricând de unitate pentru a continua proiectele de dezvoltare şi investiţii, pentru a promova reformele privind justiţia şi pentru a veghea la respectarea drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor. PSD trebuie să ducă la bun sfârşit angajamentele asumate în faţa românilor”, este pozitia exprimata de liderul PSD Iasi.

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

12 − 4 =