Reparatii si restrictii de circulatie pe mai multe străzi din Iasi

0
62

Citadin SA va face în perioada următoare o serie de lucrări de reparații pe mai multe străzi din municipiu, astfel încât vor fi impuse unele restricții de circulație.

Sâmbătă, 23 iunie, între orele 8.00 și 16.00, echipele municipalității vor lucra, în funcție de condițiile meteorologice, pe str. Universității și str. Dr. Iacob Cihac din zona Universității de Medicină și Farmacie „Gr. T. Popa”. Circulația auto pe aceste tronsoane va fi oprită.

De luni, 25 iunie, până sâmbătă, 30 iunie, între orele 8.00 și 18.00, Citadin SA va lucra pe str. Dumbrava Roșie (în zona Stadionului „Emil Alexandrescu”), care va fi închisă.

De asemenea, tot de luni, 25 iunie, până miercuri, 27 iunie, între orele 8.00 și 18.00, echipele Citadin SA vor face reparații pe str. Parcului (în zona Grădinari). Strada va fi închisă.

În cursul zilei de astăzi, echipele Citadin SA lucrează pe str. Ciurchi, str. Horga, str. Sf. Lazăr, str. Petre Țuțea (la trotuare), str. Dealul Zorilor și str. Viticultori. În cursul acestei nopți, echipele municipalității vor face reparații pe bd. Socola și marcaje rutiere pe str. Pantelimon – Halipa, str. Libertății, Calea Chișinăului și bd. Nicolae Iorga.

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here