Lansare de carte la Palatul Culturii din Iași: „Chișinăul de altădată, 1436 – 1812”

0
53

Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași, în parteneriat cu Asociația Națională a Tinerilor Istorici din Moldova – ANTIM (Chișinău, Republica Moldova) organizează sâmbătă, 15 ianuarie 2022, de la ora 14.00, la Palatul Culturii din Iași, în Sala „Henri Coandă”, evenimentul de lansare a volumului „Chișinăul de altădată, 1436 – 1812. Studiu monografic, corpus de documente și alte materiale”.
Semnat de acad. Andrei Eșanu și dr. Valentina Eșanu, volumul constituie primul tom din seria Monografia „Chișinăul istoric”, coordonată de dr. habil. Sergiu Musteață și Alexandru Corduneanu, în cadrul unui proiect finanțat de Primăria Municipiului Chișinău.
La evenimentul de lansare vor participa coordonatorii seriei și autorii volumului, invitați fiind dr. Marius Chelcu, cercetător ştiinţific la Institutul de Istorie „A. D. Xenopol” din cadrul Academiei Române – Filiala Iași, prof. univ. dr. Laurențiu Rădvan, de la Facultatea de Istorie a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași și dr. Elena Chiaburu, Bibliotecar Șef – Biblioteca Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor, din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.
Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 3 =