Mafiotul imobiliar din Politia Locala, un an de concediu fara plata

0
74

Din ce a strans pentru zile negre, Adrian Ciobanu, sef interimar al Serviciului Disciplina in Constructii din Poliţia Locală, a plecat intr-un concediu de un an de zile, ce-i drept fara plata, pe care si l-a luat luna trecuta, imediat dupa ce a fost demascat de mass media ieseana ca firma sa de constructii face fundatii de blocuri pentru dezvoltatorii imobiliari, cu profit net de 500.000 de lei pe anul trecut, si în acelasi timp ii verifică pe acestia de autorizatii. Unii consilieri locali consideră ca inacceptabilă această situatie, drept pentru care au adus-o in atentia Executivului Primariei Iasi.

Potrivit consilierei locale, Anca Preda, blocarea unui funcţii, prin concediu fără plată pe un an de zile, se poate face numai pentru studii sau pentru motive personale întemeiate. În consecinţă, aceasta a solicitat primarului interimar să verifice situaţia acestui angajat al Primăriei.

„Trebuie făcut acest lucru pentru că Poliţia Locală are, într-adevăr, o problemă de imagine şi nu numai. Atât timp cât o persoană care a admis că el construieşte blocuri, şi în acelaşi timp are calitatea de agent constatator, şi se duce şi amendează oameni în mod discreţionar şi face abuzuri în Poliţia Locală, este inadmisibil să tolerăm aşa ceva”, a spus Anca Preda. (foto 7Est)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here