Manechinele Cristinei Nechita au renovat Sectia de Pediatrie de la Spitalul Pascanu. Bilant de parlamentar, marcat printr-o campanie caritabila.

0
69

Astăzi, Cristina Nichita, deputat PSD de Iasi, a invitat presa la cabinetul său parlamentar, pentru un bilant al activitătilor sale politice si sociale din ultimul an, anuntându-si, totodată, intentiile pentru 2016. De asemenea, a transmis, prin intermediul reprezentanților din presa ieseană, urări atât lor cât si întregii comunităti iesene.
Multumesc ziaristilor ieseni pentru munca pe care o depun zilnic! Voi sunteti purtătorii mesajelor noastre, ale oamenilor din mediul politic.Datorită vouă, stim, ceas de ceas, cine, ce, unde si cum face, înfluentându-ne întreaga existentă. Totodată, le doresc tuturor concetățenilor mei un Crăciun fericit și un An Nou plin de sănătate și de bucurii! Nu în ultimul rând, le mulțumesc celor care s-au implicat în campania de strângere de fonduri desfăsurată de doamnele si domnisoarele din Clubul Modelelor Feminine. Într-un timp scurt, am reusit împreună să ajutăm la renovarea Sectiei de Pediatrie de la Spitalul Pașcanu si să venim în sprijinul unor familii nevoiase din Iasi. Le sunt recunoscătoare iesenilor pentru modul în care s-au implicat în aceste cauze umanitare, dând dovadă de un spirit civic exceptional!”, a declarat Cristina Nichita, deputat PSD de Iaşi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here