Manolache, lasa RCA-ul si apuca abecedarul! Un presedinte peste transportatori si ales judetean are grave probleme cu limba romana

0
56

Mircea Manolache, consilier judetean, presedinte al Camerei Taximetristilor, presedinte al Confederaţiei Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România, vicepresedinte al UNPR si patron al firmei de taxi Parma, are grave probleme cu limba romana. Intr-un comunicat lipsit de semne de punctuatie si plin de greseli gramaticale si de redactare,  remis in aceasta dimineata catre presa, acesta anunta ca va organiza o conferinta la sediul COTAR… din “strada Mucii”.

Confederaţia Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România (COTAR) va invita sa participati astazi, sambata 29 octombrie 2016, incepand cu ora 12, la conferinta de presa sustinuta de presedintele C.O.T.A.R Iasi Mircea Manolache. În cadrul acestei conferinţe de presă se va aborda tema cresterii pretului RCA cu 35% pentru tinerii cu varsta cuprinsa intre 18-24 de ani. Totodata vom aborda si pozitia duplicitara a domnului Vasile Toma, presedinte al Asociatiei Transportatorilor de Persoane din Judetul Iasi, membra a F.O.R.T., care ieri era una mutumitoare fata de deciziile privind RCA iar astazi este una in antiteza cu cele declarate vineri. Ieri domul Vasile Toma isi exprima public multumirea fata de cresterea RCA  pentru tinerii si o considera prima victorie. Care este pozitia reala a organizatiei conduse de domul Toma- cea prezentata ieri sau cea de astazi? Ce patronate din transport  au aprobat lista de tarife daca nu cea pe care o reprezinta? Conferinta va avea loc la sediul COTAR din strada Arhitect Berindei nr 69 (fosta Mucii)– service Delcar, pe malul Nicolinei langa OMV”, se arata in comunicatul scris de presedintele COTAR Iasi.

Radu SEICARU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

85 − = 83