Marian Grigoras a fost schimbat din functie. Cine este noul prefect al Iasului

0
74

Prefectul Marian Grigoraș a fost schimbat din funcție. Noul prefect al Iașului, care va ocupa temporar acest post, este Marian Șerbescu, fostul sef de cabinet al lui Grigoras.

În urma ședinței de guvern de astăzi a fost emisă hotărârea de numire a unui nou prefect. A fost o onoare deosebită să fiu timp de peste un an prefectul județului Iași. Scopul meu în acestă funcție a fost să fac cât mai mult bine pentru comunitatea în care trăiesc. Mulțumesc colaboratorilor pentru tot sprijinul pe care mi l-au acordat și urez succes în activitate noului prefect!”, a scris Marian Grigoraș pe Facebook.

Cine este Marian Serbescu

Marian Șerbescu, a fost șef al Cancelariei Prefectului până astăzi, când a fost numit temporar în locul lui Marian Grigoraș.

Hotărâre privind exercitarea, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de prefect al județului Iași de către domnul Șerbescu Marian”, conform comunicatului oficial al Guvernului.

Marian Șerbescu va fi instalat în funcție sâmbătă, la ora 10,00 în prezența ministrului pentru dialog social, Gabriel Petrea.

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here