Maricel Gherca, directorul RATP, umilit de primarul Chirica in sedinta de Consiliu Local

0
69

La solicitarea unor consilieri liberali, care au aflat din presa despre doua achiziţii la RATP, site-ul regiei şi piesele de schimb, directorul regiei in faliment, Maricel Gherca, a ţinut să faca o informare care l-a facut pe edil sa-l expedieze in mod grosolan in fundul salii de sedinte, pe fondul lipsei de fler a responsabilului RATP.
Noi am vrut sa personaliam acest site, sa avem informatii din toate mijloacele de transport si statiile din oras, la momentul cand soseste un mijloc de transport si in cate minute. Am incercat de mai mult timp sa rezolvam aceasta problema si nu am reusit. Am apelat la o firma specializata si astfel, site-ul nu este finalizat, el nu a fost achitat, deocamdata este in perioada de prezentare....”, a baiguit Maricel Gherca, fiind intrerupt brutal de primarul Mihai Chirica.
Domnule director, eu imi dau seama de un lucru si asist cu surprindere la peroratiile d-voastra, pe langa faptul ca nu stiti in ce situatie se afla RATP-ul sau nu vreti sa ne spuneti. Deci, RATP este in stare de faliment si orice decizie care se ia intr-o unitate publica aflata in stare de insolventa, cum era acum ceva vreme, si intr-una in faliment, cum este acum, nu apartine domniilor voastre, asa incat va rog frumos sa va asezati acolo (n.r. ii indica un scaun in fundul salii de sedinte) si sa spuneti consilierilor ca este decizia pe care a luat-o administratorul judiciar desemnat de catre judecatorul sindic, nu d-voastra”, i-a spus Mihai Chirica celui alături de care a impartit ani de zile atat mesele private la restaurante cat si petrecerile de familie.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here