În ansamblul Palas s-a inaugurat Noriel Megastore

0
82

Astăzi, 29 septembrie 2016, în ansamblul Palas s-a inaugurat Noriel MegaStore, după o relocare a retailerului într-un spațiu extins, la etajul 1 al Atriumului. Astfel, gama de articole Noriel este completată cu segmentul fashion și produse și accesorii de puericultură.
Pe lângă varietatea de jucării și jocuri care a consacrat Noriel în rândul părinților și copiilor, noul concept MegaStore implementat de retailerul românesc propune și articole de îmbrăcăminte și produse pentru bebeluși. Până duminică, 2 octombrie 2016, clienții sunt întâmpinați cu oferte de 20% la toate jucăriile şi 30% discount la cumpărături de peste 150 lei.
În prezent, clienții găsesc în oferta Noriel MegaStore din Palas Mall o gamă generoasă de articole dedicate bebelușilor: pătuțuri, cărucioare, scaune auto, landouri, produse de îngrijire, jucării și multe alte obiecte de puericultură. Totodată, Noriel MegaStore include și un segment fashion, pentru copii cu vârste de până la 14 ani. Părinții care pun accent pe confortul micuților pot alege piese de îmbrăcăminte și încălțăminte într-o paletă largă de modele, realizate din materiale de cea mai bună calitate.
De asemenea, cei dornici să dezvolte abilitățile ștrengarilor și să le îmbogățească timpul liber cu activități creative sunt întâmpinați la Noriel MegaStore cu multiple variante pentru a-i surprinde pe cei mici. Păpuși, mașinuțe, puzzle-uri, LEGO, figurine, dar și jocuri de imitație, construcție, educative, interactive, de pictură, biciclete, triciclete și alte jucării de exterior sunt propunerile brandului îndrăgit de copii. În plus, tot aici sunt disponibile articole pentru școală și grădiniță: rechizite, ghiozdane, papetărie, cărți și altele.
Pe lângă ansamblul Palas, brandul Noriel este prezent în rețeaua grupului IULIUS și în Iulius Mall Cluj, unde a inaugurat simultan noul concept MegaStore, dar și în Iulius Mall Timișoara.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here