Marius Bodea iti da valiza! Marketing de doi lei – faci o declaratie de iubire in terminalul Aeroportului Iasi si castigi o valiza

0
62

RA  Aeroportul Iasi, prin directorul Marius Bodea, a lansat un mega-concurs care are ca miza castigarea unei valize de voiaj.

Ne iubesti? O valiza pentru o declaratie originala, adresata Aeroportului Iasi! Concurs de video endorsement pentru Aeroportul Iasi, deschis sustinatorilor, spotterilor si tuturor pasagerilor care tranziteaza Aeroportul Iasi. Premiu: Valiza Princess Traveller model “San Francisco” mijlocie. Perioada de desfasurare: 10 februarie – 10 aprilie”, suna anuntul celui mai mare concurs organizat vreodata de Aeroportul Iasi.

Cei care doresc sa castige o valiza exclusivista care nu face obiectul check-inurilor, vor trebui sa se conformeze regulilor generale:

– clipurile se posteaza ca si comentariu la anuntul concursului de pe pagina oficiala www.facebook.com/IASIairport

– clipul care aduna cele mai multe “like”-uri si “share”-uri din momentul postarii pe pagina oficiala pana in data de 10.04.2015 la ora 24.00, va fi declarat castigator.

– locatia inregistrarii clipului video trebuie sa fie Aeroportul Iasi, in locul special amenajat de noi in Terminalul – deschis oricui, indiferent de varsta sau gen.

– subiectul care apare in clipul video poate fi o singura persoana sau poate fi un grup de persoane (de exemplu membrii unei familii, un grup de copii, colegi care calatoresc impreuna)

– clipul video poate fi “selfie” sau filmat de altcineva

– clipurile pot fi realizate atat de amatori cat si de profesionisti

– mesajul trebuie sa fie pozitiv, energic, plin de speranta si de voiosie

– poate fi realizat in limba Romana sau in limba Engleza cu mentionarea cel putin o data a denumirii “Aeroportul Iasi” sau “Iasi Airport”

 Caracteristici tehnice video endorsement:

– durata sa fie intre 15 secunde (minim) si 30 de secunde (maxim)

– clipul video poate fi realizat cu telefon mobil, camera de voiaj, camera profesionala, orice device care filmeaza

– format HD de preferat, compatibil cu platformele Social Media, Facebook in special

– poate fi editat, se poate adauga coloana sonora pe langa sunetul original – cu mentiunea ca “declaratia” adresata Aeroportului Iasi sa se auda si sa se inteleaga clar

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

45 − 36 =