Marius Bodea (Senator USR PLUS): Zombalăul de la Victoria a șters de pe harta Iașului comunele cu primari USR PLUS!

0
69

Toate comunitățile conduse de USR PLUS în județul Iași au fost excluse de la finanțarea guvernamentală de către Premierul Zombie de la Palatul Victoria, interimarul Câțu, arătând dispreț față de locuitori fără nici o vină și care au tot atât drept la resurse financiare cât au și cei care aparțin de localități conduse de primari PNL și PSD.

Zombalăul de la Victoria a scos 1 miliard de lei din vistieria statului aseară și i-a împărțit strict pe criterii politice primarilor care l-au ajutat să câștige șefia PNL, dar și primarilor PSD pe care îi momește, astfel, sperând într-o susținere a cabinetului său demis la un viitor vot în Parlament.

Voi cere oficial, în calitate de senator, să mi se răspundă de către Ministerele în drept în baza căror criterii au fost direcționați banii din fondul de rezervă doar către anumite localități, ocolind cu nerușinare în județul Iași exact acele localități cu primari USR PLUS!

Suntem într-o perioadă de criză, una în care fiecare român și fiecare comunitate au nevoie de sprijin egal.

Să împarți România între „useriști și ceilalți“, înseamnă să suferi de o gravă dereglare. O asemenea împărțire discreționară a fondurilor guvernamentale, cu atât mai mult făcută la doar câteva ore după ce ai fost demis, arată adevărata intenție a Zombalăului Cîțu: cine îi pupă saboții primește de mâncare, cine nu este lăsat să moară de foame.

Numai că aici nu este vorba despre „înfometarea“ unui primar, ci condamnarea la sărăcie a românilor care provin din comunități care nu-i sunt folositoare politic lui Cîțu. O asemenea lipsă de busolă morală nu ar fi putut fi egalată decât de pesediști. Cîțu ne demonstrează că i-a depășit în ticăloșie, și pentru asta trebuie să plece definitiv!

Orice zi în plus cu Cîțu la Palatul Victoria, fie și interimar, reprezintă un atentat la viața românilor și la securitatea țării. Peneliștilor, luați urgent briciul din mâinile lui Cîțu!

Marius BODEA
Senator USR PLUS de Iași

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here